CACATI-VA INTELIGENT !

caca

Ați observat că produsele cărora li se face reclamă e musai neapărat să aibă trei calități? Detergenții curăță, parfumează și împrospătează - pe asta cu împrospătatu n-am înțeles-o, dar mă rog, dacă zic ei ...

Dar premiul întâi cu cununiță îl ia detașat o hârtie igienică. Recunosc, n-am fost atentă la primele două. Putem presupune că e moale și parfumată. La a treia calitate am tresărit plină de uimire! Știți cum mai este?

 Măi frații și surorile mele! E isteață, băăăăi! Dar creatorii nu ne mai dau alte amănunte, adică ce școli a urmat, dacă are ceva doctorat sau măcar un masterat, ceva. Sau această istețime nativă a fost lăsată să se piardă în van, ca atâtea alte talente native, cum ar fi de exemplu geniile ce-au izvodit această neprețuită perlă!

Ana-Maria Homeag

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?