BUFEURILE LUI JORJET

suzi

Kapren Săsanis a fentat iarăși Parchetul pe care a borât deja bărbatu-su...

sasoaica

Janghileaua cu față de cal și corp de capră se dă lovită la pat, oblojită de antrenorul de ting-tong, că Săsanis o arde ci părul în ochi la Palatul Cutreicoceni lângă oata turcană.

Lui frau i-a revenit iarăși ciclul după o întrerupere de 17 ani și opt luni, dar de data asta are scurgeri nazale. Cică a luat de pe terenul de ting-tong și o viroză pulmonară eruptă pe Sânicolaul Mare, în ciuda mușcăturii antrenorului ce se dorea să aibă efect de ventuză...

penis

Frau Kapren are rușinea mare și nu vrea să o arate publicului ce stă ciopor în fața Parchetului Antiderapant în frig, ca să vadă minunea și să o aclame...

Nu o lasă cică Săsanis, gelos pe antrenorul de ting-tong – motiv pentru care scrâșnește des din măseaua de minte care nu reușește să crape măcar gingia ca să iasă în lume.

Cornuta cu dinți de cal și „genunche” de gloabă dăulată, se dă lovită în pălărie a treia oară și e vită să meargă la parchet, de ochii lumii, ca să poată și aprodul parchetar să închidă dosarul cu un zgomot asurzitoir de plescăit de coperți și un nor gros de colb care va să se aștearnă.

Rușine, fa, kapra dracului de sas!

Rușine poporului din Sighii care suge sângele boborului lăsând capra să pască liniștită în staul.

Rușine, fa JORJET!

suli

ICRA DE GUPI

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?