Bine ai venit Democratie, în România!

picture

Au turbat bandiții în frunte cu Iohannis, servitorul străinilor.
Multinaționalele, fie ele bănci sau de’altele, au furat din România de s-au rupt. Că băncile străine în România, aceleași pentru care Guvernul Boc s-a împrumutat unsprezece miliarde de euro(!!!) în 2010, au profituri pe care le duc în țările lor, de șapte ori mai mari decât în Germania, de exemplu, e un fapt. Companiile energetice, după ce au jefuit România la propriu, țipă( pe resursele noastre) că profiturile lor s-au diminuat. Ca să fiu clar: taxa pe lăcomie, precum și măsurile din domeniul energetic și plafonarea prețurilor la gaze și energie nu sunt numai măsuri necesare, ci și benefice într-o Românie furată de străini. Normal că țipă, normal că Nazistul a turbat, pentru că nu mai pot spolia România. Amenință că pleacă; Zău mă? Ia Duceți-vă dracului mai repede, dar poate dați înapoi și banii furați de la români de-a lungul timpului. Țipă așa zisa dreaptă, o impostoare sclava capitalului străin, că nu mai pot fura multinaționalele statul și cetățenii români, că e economie de piață. Cum mama dracu’ mă’ netoților, este economie de piață pe banii statului și ai contribuabilului român, prădat ca-n codru? Dar scalvii tot sclavi rămân și/n ziua de Crăciun. Cel mai tare țipâ OMV, care a șmanglit resursele României și acum i se spune că ajunge cu Hoția: și voi vreți să plecați? Marș de unde ați venit, măi ticăloșilor, că zăcămintele rămân fix pe loc! Pleacă pe dracu, nu avem noi norocul ăsta! 


Una peste alta, acum înțelegeți de ce a turbat Nazistul? Pentru că România, începe, ușor, ușor, să se ridice din genunchi și românii își vor da seama cum au fost jecmăniți de globaliști. 


Înaltă Curte de Casație și Justiție, cea care, conform Constituției, înfăptuiește justiția, a încălcat legea timp de cinci ani, prin Livia Stanciu și una Tarcea, Șefele Tribunalelor Poporului, denumite pompos ICCJ.
Când ICCJ încalcă legea, așa cum spun de ani de zile, Justiția în România NU EXISTĂ! Am spus de zeci de ori că NU AM ÎNCREDERE în Justiția din România, chiar din acest motiv: pentru că nu există. 
L-am văzut pe Rudel Obreja și pe Șova, extrem de corecți. In cazul Elenei Udrea, DNA-ul( alți turbați) nu a vrut să aducă dosarul în instanță, hârtiile adică, la propriu, pentru a fi amânat procesul. 
In concluzie, toate completele de cinci sunt nelegale, vor urma cele de trei. Că vă place sau nu, acesta este triumful Democrației asupra Stalinismului ultimilor cincisprezece ani. Iar Nazistul a turbat a treia oară într-o zi, dacă se poate spune așa. A mai turbat odată cu revocările, respectiv numirile miniștrilor. 
Așa cum v-am scris în postarea de dinainte, românii încep să se ridice din genunchi, iar România, după optzeci de ani de dictatură, începe să cunoască Democrația. 
Bine ai venit Democrație, în România!

Gelu Visan

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?